store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Rearth Ringke Samsung Galaxy S5 Heavy Duty Armor Case - Goud

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Geef je Samsung Galaxy S5 dunne maar zware bescherming met deze Ringke twee-laagse Armor case. De dot design en soft-touch afwerking behouden de originele kenmerken en gevoel van de S5.
(33)
Prijs 17,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Geef je Samsung Galaxy S5 dunne maar zware bescherming met deze Ringke twee-laagse Armor case. De dot design en soft-touch afwerking behouden de originele kenmerken en gevoel van de S5.
 4.4 sterren van 33 Klanten

Toon 1- 10 van 34reviews

prima case
Dit is niet mijn eerste case van Rearth en net zoals
met de andere modellen steeds een perfecte
pasvorm.
Wie een case zoekt die beter beschermt kan zeker
niet missen met dit model.
PLus ook nog een heel goeie prijs/kwaliteit verhouding.
mooi 3n degelijk hoesje
Heb hem nu even in gebruik en werk in de bouw naar het is een goed en degelijke hoes en er zit een 2e hardcase bij geleverd .
Leuk en sterk
Mijn dochter is superblij met het hoesje, het ziet er heel leuk uit en beschermt je mobiel optimaal. En ik ben heel erg blij omdat ik nu rust heb en niet zo bang ben dat ze weer haar mobiel laat vallen, is al meerdere malen gevallen en gaat gewoon niet kapot, scherm is goed beschermd, top ding en zou adviseren als je wat goeds zoek.......kopen.
Leuk en sterk
Het hoesje is supersterk van perfecte kwaliteit. Alle knopjes werken goed en ziet er onwijs leuk uit. Top ding
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles