Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar 6 USB Smart IC Oplader EU AC Adapter - 10 Amps / 50W

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Op zoek naar een vrije USB poort om je smartphone of tablet op te laden? Super snel opladen met de Olixar 6 USB smart IC oplader.
(21)
Prijs 46,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Op zoek naar een vrije USB poort om je smartphone of tablet op te laden? Super snel opladen met de Olixar 6 USB smart IC oplader.
 4.9 sterren van 21 Klanten

Toon 1- 10 van 21reviews

Olixar 6 USB Smart IC Oplader EU AC Adapter - 10 Amps / 50W
Ik zocht naar een meerdere usb aansluiting voor mijn Gopro 4 Black plus de accesoires die ook opgeladen moeten en Iphone mobiele telefoon.
Via Google gezocht en kwam de Olixar 6 USB Smart IC Oplader EU AC Adapter - 10 Amps / 50W tegen. Direct besteld. Product is kwalitatief goed, stevig. Ik ben er blij mee, kan alles in een keer opladen. Een aanrader.
Alleskunner !
Omdat het aantal oplaad punten in de familie 'op' was gezocht naar een goede multilader. Kort gezocht naar recensies en snel deze besteld. Superlader ! Alles kan er aan zonder na te denken of de juiste poort wordt gebruikt !
Olixar 6 USB Smart IC Oplader EU AC Adapter - 10 Amps / 50W
Een erg prettige oplader. Speciaal voor de vakantie gekocht, maar ook thuis wordt deze inmiddels volop gebruikt. De krachtige output komt het best tot z'n recht in combinatie met goede USB Kabels. De combinatie van deze twee zorgt voor het soepel en snel opladen van al onze telefoons en Ipads.
De levering verliep in eerste instantie niet goed, maar dit lijkt aan de vervoerder te hebben gelegen. Mobilefun heeft dit uitstekend, snel en professioneel opgelost.
Perfecte oplossing
Ik zocht al een tijd naar een powerstation voor al mijn smartphones en tabblets. Er zat nooit iets naar mijn zin in.
Met dit apparaat ben ik van vele stekkers af, zonder dat de oplaadtijden langer zijn geworden. De kinderen hoeven niet te kijken welke uitgang ze moeten pakken, alle uitgangen zijn altijd goed. Zo simpel hoort het te zijn.
Intussen heb ik een eigen oplaadstation gebouwd waarin de smart oplader alles voorziet van stroom.
Ik kan deze oplader aan iedereen aanaden.
Niet te vinden in Nederland
Hallo,

Super apparaat. In Nederland in de winkels gekeken maar al die opladers gingen tot maar 4 ampère voor in totaal 5 tot 7 poorten, deze tot 10 amp. op 6 poorten. We kunnen nu alle telefoons en tablets opladen vanuit één oplader. Bestelling en levering vanuit Engeland via DHL was goed te volgen en op het afgesproken tijdstip, een dag later, stond de bezorger met het pakketje bij onze voordeur. Zo weer doen.
Eindelijk een goede lader voor alle mobiele apparaten
Het was altijd vechten om een stopcontact wanneer de telefoons en iPads geladen moesten worden in het hotel, op de boot en zelfs thuis.. Dat behoort nu tot het verleden met deze oplader. Klein genoeg om mee te nemen in de bagage, krachtig genoeg voor twee tablets en twee telefoons met ruimte om ook de bluetooth koptelefoons nog op te laden. Door de universele stekkeraansluiting (euro 8) en de ingangsspanning van 110v -240v zelfs geschikt buiten Europa (bijvoorbeeld VS).
Superding, ik bestel er nog 1 als cadeautje voor vaderdag.
Loading

Moment...

Sluiten
Alles