Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for KitSound X-Dock 3 iPhone 7 Plus / 7 / 6S / 6 Wekkerradio Speaker Dock

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De X-Dock 3 is speciaal gemaakt voor apparaten met een Lightning connectie zoals de iPhone 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus en andere recente iPhones. Dit docking station met wekker functie wekt je met fantastisch geluid.
(21)
Prijs 57,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De X-Dock 3 is speciaal gemaakt voor apparaten met een Lightning connectie zoals de iPhone 7 / 7 Plus / 6S / 6S Plus en andere recente iPhones. Dit docking station met wekker functie wekt je met fantastisch geluid.
 4.2 sterren van 21 Klanten

Toon 1- 10 van 22reviews

Top wekker
Goed product met makkelijke bediening.
Het enige minpuntje vind ik dat je de iPhone niet makkelijk van de connector af trek en dit eigenlijk met 2 handen moet doen om de wekker tegen te houden zodat je hem niet optil tijden het verwijderen van de iPhone.
Verder geen min punten en goed product.
Lang gezocht, toch gevonden!
1 van de weinige die geschikt is voor de iPhone 6.
Ik miste de info over de engelse stekker die eraan zit maar dat is zo verholpen. Een beschermhoes die om de telefoon zit moet eraf kunnen anders past hij niet in de houder.
Verder is het een gebruiksvriendelijk app. met div. functies en wij zijn er blij mee!
Tevreden maar waarschuwing
Ik ben erg tevreden met de aankoop van dit product. Maar let er wel op dat het is geleverd met een Engelse stekker dus niet met een universele Europese :P Engelsen moet het ook altijd weer anders doen ;P Het appraat heeft een aardige geluidskwaliteit en is erg compact. Het is ook simpel te bedienen.
Perfect voor iPhone 6
Super fijne multifunctionele wekkerradio en docking station. Perfect voor de iPhone 6. Ik had gemaild of dit mogelijk was en kreeg binnen 1 dag antwoord, inclusief de tip voor een lopende kortingscode. Geluid is prima. Meerdere radiozenders in te stellen in het geheugen.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Na verschillende producten zonder tevredenheid te hebben uitgeprobeerd en weer geretourneerd, kwam ik op internet de Kitsound X-dock 2 tegen. De meeste reviews gaven een gunstige beoordeling. Ik heb de Kitsound besteld en sinds een maand in gebruik. Ik ben zeer tevreden over deze dock, hij doet precies wat ik er van verwacht en is zijn prijs meer dan waard. De wekker doet het prima met en zonder muziek van mijn Iphone. Heb ik geen opmerkingen ? Natuurlijk wel, want elk product kan verbeteren, dus ook de Kitsound X-Dock 2. Geen grote zaken maar het is bijvoorbeeld prettiger als je de tijd op de radiostand kan zien en misschien is het mogelijk om bij de wekkerzoemer het geluid langzaam te laten toenemen. Allemaal kleine dingen, maar wel zo prettig in gebruik. Als deze opgelost zouden zijn dan waardeer ik de dock met 5 sterren.
juiste keuze
Deze wekkerradio doet precies wat hij moet doen: de juiste tijd weergeven, je wekken met muziek naar keuze en... hij laadt automatisch je iphone 5 op!
Compact en eenvoudig; prima dus.
Minpuntje: de enorme UK-stekker-met-EU-verloop neemt veel ruime in je stekkerdoos...
Neemt niet weg: ik ben tevreden!
Loading

Moment...

Sluiten
Alles