store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Verus High Pro Shield Series Nexus 5X Case - Champagne Goud

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Bescherm je Nexus 5X met dit juist ontworpen hoge pro schild serie case uit de Verus series. Gemaakt met stoere dual-layered nog slim materiaal, deze hardshell behuizing met een strakke bumper heeft een aantrekkelijke tweekleurige afwerking.
(79)
Prijs 17,49€

Originele prijs 30,49€ | 43% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Bescherm je Nexus 5X met dit juist ontworpen hoge pro schild serie case uit de Verus series. Gemaakt met stoere dual-layered nog slim materiaal, deze hardshell behuizing met een strakke bumper heeft een aantrekkelijke tweekleurige afwerking.
 4.5 sterren van 79 Klanten

Toon 1- 10 van 92reviews

Kwalitatieve case
De case zorgt voor een goede bescherming, enige nadeel is dat je een 3.5 jack met een bredere behuizing niet kan aansluiten.
cover voor Nexus 5x
Perfecte pasvorm
Eenvoudig te monteren
Beschermt perfect de hoeken en door het opkantje ook het scherm
Zeer goede kwaliteit
De Verus High Pro shield past perfect, geeft een goede bescherming, is mooi en geeft bescherming aan je toestel. Een zeer goed product. Het zit zo goed dat de meeste mensen niet door hebben dat het geen onderdeel van het toestel is. Top!
Stevig, precies zoals aangeprezen en zeer stijlvol!
Deze cover voor de Nexus 5X is zeer stevig. de zwarte behuizing is gemaakt van een duurzaam materiaal. dat is zeker te voelen.

De opstaande rand van de zwarte behuizing is niet hoog. Als de telefoon plat op het scherm zou vallen, dan kan een klein steentje al fataal zijn. (maar bij andere hoesjes is die rand vaak niet hoger).

Aanrader om alsnog een getemperd glasplaatje erover te plaatsen!

Het design is uitermate naar mijn smaak. vooral de achterkant met het "geborstelde-metaal-look" is zeer netjes gemaakt. Hierin zit een prettig reliëf. de rode rand is echter dun. Deze zit wel stevig om de zwarte behuizing en komt niet zomaar los, maar deze is zeer breukgevoelig als je deze van de telefoon haalt. Het hoesje heeft een slechte grip. De telefoon is wat glad in de handen.

alle functies van de telefoon zijn gewoon te gebruiken. voor alle aansluitingen en microfoons zijn gaten gemaakt.
Het gat voor de oortjes of speaker aansluiting is echter zeer smal. maar 6mm!! let hier dus op.

een mooi hoesje, welke ik vertrouw op de beschermende werking! de rode rant en de kleine aansluiting zorgen voor een 4 sterren rating. anders hadden het er 5 geweest.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles