store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for FlexiShield Ultra-Thin Nexus 5X - 100% Helder

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Op Maat gegoten voor de Nexus 5X , deze 100% duidelijk Ultra-Thin FlexiShield case voor de Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging tijdens het toevoegen van een prikkie in grootte en gewicht.
(99)
Prijs 6,49€

Originele prijs 7,99€ | 19% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Op Maat gegoten voor de Nexus 5X , deze 100% duidelijk Ultra-Thin FlexiShield case voor de Olixar biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging tijdens het toevoegen van een prikkie in grootte en gewicht.
 4.6 sterren van 99 Klanten

Toon 1- 10 van 99reviews

Goed
Goed product voor een goede prijs .
Achterkant voor Nexus 5x besteld past perfect
Prima pas vorm
Hij past prima en sluit alle hoeken mooi af.
Is van zacht plastic wat lekker in de hand ligt.
Helaas wel snel "vingers" op de achterkant.
Super
Mooie bescherming voor het toestel.
Silicone heeft wel één nadeel en dat is als het heel droog word dat het dan gaat scheuren.
Daarom maar één nieuwe besteld.
Gr Edwin
Fijne toestelcover voor en scherpe prijs
Deze cover past zeer goed, mooie glans en van mooi stevig kunstof gemaakt, dat voldoende flexibel is en daardoor niet breekts. Inmiddels al verschillende collega's naar deze website doorverwezen. Overigens vreemd dat het Olixar logo er na 10 dagen gebruik..... (niet heel belangrijk, maar toch) Oh en nog belangrijk: de laadplug blijft er ondanks de hoes toch goed in zetten (wel eens anders meegemaakt!)
Leuk hoesje!
Zeer mooie kleur van hoesje, snelle levering, goede prijs! Ik ben tevreden!
Past perfect
De cover past perfect op het model, heeft een goede look en doet wat het moet.
Prima hoesje voor een mooie prijs
Prima hoesje zit stevig en netjes en compact om het toestel. Harde rubberachtige compound zorgt dat hij stevig in je hand ligt. Zorgt voor basic bescherming, ik denk niet dat je te hoog moet laten vallen. Enige minpuntje dat het iets meer moeite kost voor de fingerprint bediening, die ligt verzonken en vereist iets meer nauwkeurige bediening. Al met al ben ik er blij mee, uitstekende prijs/kwaliteit!
Super
De twee producten die ik besteld heb op jullie site zijn in één woord te beschrijven SUPER
Makkelijk in gebruik te nemen en de werking blijft hetzelfde.
FlexiShield Nexus 5X Gel Case
Had de FlexiShield Nexus 5X Gel Case besteld, is heel snel geleverd, en past perfect om de Nexus 5x, helemaal top!
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles