Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Autolader & Auto Locator

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De ZUS Smart autolader en & Auto Locator is de must-have autoaccessoire waarmee je je smartphone en tablet tegelijkertijd kunt opladen. Het laad niet alleen je apparaten op, het herrinert zelfs waar je je auto hebt geparkeerd!
(103)
Prijs 39,99€

Originele prijs 47,49€ | 16% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De ZUS Smart autolader en & Auto Locator is de must-have autoaccessoire waarmee je je smartphone en tablet tegelijkertijd kunt opladen. Het laad niet alleen je apparaten op, het herrinert zelfs waar je je auto hebt geparkeerd!
 4.6 sterren van 103 Klanten

Toon 1- 10 van 105reviews

Prachtige aanvulling!
Mooie vormgeving met meerdere hulpmiddel. Degelijk materiaal en constructie.
Snel laden, handige usb stekker met verlichting, handig om je auto te kunnen vinden en een mooie visuele accu controle in de app.
Er zijn maar twee minpuntjes aan het product vind ik en dat zijn de kostprijs en de levertijd. Voor deze heb ik een week moeten wachten. De tweede die ik elders kocht 2 dagen.
Veel mogelijk met 1 klein apparaat
De NONDA ZUS heeft veel verschillende functies die vooral ook prachtig ondersteunt worden door de app die er heel mooi uit ziet. Een aantal van de mogelijkheden zijn:
Locatie waar is geparkeerd met een instelbare parkeermeter.
Accuspanningsbewaking.
Afgelegde kilometers privé of werk.

Verder bevat het apparaat 2 USB aansluitingen met veel vermogen om snel bijvoorbeeld je telefoon op te laden. Ook de vormgeving is mooi en degelijk uitgevoerd.
Zus Oplader
Laadt effectief sneller op, vooral bij gebruik van gps apps is dit nuttig.
mooi design
Veel gelijkaardige opladers ogen qua design niet zo mooi. Dat de oplader je auto helpt terugvinden is ook mooi meegenomen. De bijhorende App is overzichtelijk.
Beter dan verwacht!
Prima oplader en carfinder.

Hij laad lekker snel op.
In de beschrijving staat dat de app op de achtergrond moet draaien om locatie op te slaan, maar toen ik vergat de app op te starten sloeg hij de locatie van m'n auto gewoon op. En hij stoort niet op m'n radio zoals vele anderen wel doen.
Prijs kwaliteit verhouding is perfect in balans.
Nonda ZUs
Perfecte oplader.
zocht ik al lang
doet wat moet, werkt fantastisch
Top
Netjes binnen de verzendtijd geleverd zeker een aanrader voor een ander
Nonda ZUS autolader
Installatie ging zeer vlot.
Werkt goed doch niet 100% accuraat.
Ben er toch zeer tevreden op en laad mijn gsm en tablet zeer vlug op.
Nonda Zus
Ik heb deze autolader gekocht vanwege het hoge amperage en de hoge laadsnelheid. Nou bleek het apparaatje nog allemaal extra te kunnen. Auto tracken en je parkeertijd bijhouden, via de app die erbij hoort. Twee usb poorten met hoge laadsnelheid, en track en trace, voor €30. Als je twijfelt of je het moet kopen, laat ik je uit de droom helpen, gewoon doen!
Smartphonecharger van ZUS!
Het is zeer praktisch in gebruik en laadt je smartphone zeer snel op. Ook de app om je auto terug terug vinden is zeer praktisch en uiterst gebruiksvriendelijk! Een aanrader dus!
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles