store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Full Cover Screenprotector

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Dome Glass Samsung Galaxy S8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.
(146)
Prijs 39,99€

Originele prijs 50,99€ | 22% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Dome Glass Samsung Galaxy S8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.
 4.4 sterren van 146 Klanten

Toon 1- 10 van 144reviews

Super
Heb vele screenprotectors gehad maar dit is tot nu toe echt de beste.
Had een barst in mijn scherm. de lijm gaat niet door de barst heen. En met het nieuwe scherm erop zie er niks meer van. En het zit als een huis. Super.
Super: makkelijk aan te brengen
Bekijk de installatievideo een paar keer zodat je weet welke handelingen moet uitvoeren. Daarna is het supermakkelijk. Eenmaal aangebracht merk je niet dat er een beschermlaag op je smartphone zit. Alle randen zijn bereikbaar, ook de letters a, q, p of m op je toetsenbord (bij azertie). En er blijven veel minder vingerafdrukken achter.
Top
De duurste screenprotector ooit maar tevens de beste. Volgt de ronding van je scherm zonder de case in de weg te zitten. I n mijn geval had het toestel al een barst en deze is nu niet voelbaar en nauwelijks meer te zien. Aanrader
Erg mooi
De screenprotector was met wat voorbereidende YouTube filmpjes makkelijk te installeren, je ziet en voelt hem eigenlijk niet. Alleen aan de bovenkant en hoeken, maar ik heb er een uag hoesje bij en die passen bijna perfect bij elkaar. Wel ben ik vandaag een breuk tegen gekomen (vast van een keer vallen) maar hier is die ook voor bestemt. Ik vind het wel jammer dat als ik ooit een nieuwe koop, dat ik dan weer de volle mak moet betalen terwijl ik alleen de screenprotector, vloeistof en de schoonmaak doekjes nodig heb.
Whitestone Dome Glass Galaxy S8 Full Cover Screenprotector
Goed product, maar de moeilijkheidsgraad om het te plaatsen is wel hoger dan traditionele protectors. Vendor voorziet wel instructie video's en een goede manual in de verpakking.

Verder zijn er wel enkele kleine plekken die niet beschermd zijn (klein deel vd randen + bovenaan het scherm door de uitsparing voor camera e.d.), maar dit maakt het product wel compatibel met een breed gamma cases. Zelf gebruik ik de Otterbox Symmetry case zonder enig probleem met deze protector.

Al bij al zeker aan te raden dus, maar enige voorzichtigheid bij het aanbrengen is wel aangeraden.
whtedome
Lang gezocht naar een protector die icm case niet omhoog gedrukt wordt toen ok dit product zag op YouTube leek het te mooi om waar te zijn .
Nu aantal weken gelden aangebracht en ben nog steeds zeer tevreden.
Echt een aanrader voor wie zoekt naar een case friendly screenprotector die makkelijk zelf is aan te brengen , en zit volledig vast over het hele scherm.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles